Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Errusiako eskiatzaile Sergei Shiryaev: biografia eta lorpenak

Errusiako eski eskola izen ospetsuak aberatsa da eta horietako bat - Sergey Shiryaev. Olinpiar Jokoak Vancouver parte ibilbide zail bat, barne biak arrakastak eta eskandaluak igaro zen, baina etengabe frogatu zuen bere maila profesionala.

goiz karrera

Sergey Yurevich Shiryaev jaio zen otsailaren 8, 1983 eta eskolan profesionalki eskia arduratzen zen. ikaslea, 18 urte bezala, Errusiako gazte hasi da Errusiako lehiaketak, non, haber irabazi bi urte 'emanaldiak esperientzia parte hartzeko, aldizka sartzen diren hamar hasi zen.

2005. urtean, izan zen gonbidatu zuen Selekzio jolasteko, eta lehen Txapelketa aktibatuta nahiko arrakasta izan Sergey for - Innsbruck, Austria, lasterketan 30 km errusiarrak iritsi 8an. Finlandia Shiryaev podiumean lehenengo aldiz, urte bereko azaroan, "Zilarrezko" distantzia devyatikilometrovoy on irabazi, eta hilabete bat geroago urrezko domina irabazi zuen Dobbiaco italiar pista, lasterketa irabazi 15 kilometro eginda.

nazioarteko arrakastak

Baina bere arrakasta izan arren, Neguko Olinpiar Turingo Jokoetan errusiarrak ez zuen lortu taldekideekin gehiago esperientziadun presentzia dela eta. Irteeran garrantzitsua usteenga arren, Sergey Shiryaev gol bat hurrengo Olinpiar Jokoetan iristeko, urtea ezarri 2006 7 aldiz idulki baten gainean altxatzen da, 4 aldiz bertatik - urrezko domina batekin. Cavalese eta Davos - Hurrengo denboraldian bi garaipen skiers hasi zen.

Otsailean errelea bere Shiryaev lorpen zerrenda lasterketan bestera eta Phenomenal akabera gehitu. azken etapa Mintzamena, 30 segundo baino gehiago backlog ez zen errusiarrak arazo bat - helmugara Sergey "ekarri" contenders 0,7 segundo berean, sentsazio bat sortzeko eta Errusiako taldeak kondaira bizia izan zen. Hala ere, poza zen laster by atleta albiste desatsegina Nazioarteko Federazioak batetik ski kirol ilundu.

Dopina eta kanporatua

2007ko martxoan, Anti-Dopina enpresak lagin aurkitu "A" Sergei debekatu droga erythropoietin, laster inaugurazio eta atleta bigarren lagin bat baieztatu. Batzordearen saioaren emaitzak honako Sergey Shiryaev bi urteko zigorra jaso du. Anatoly Chepalova eta Alexander Bazaychenko - Errusiako alboko deialdiaren ondoren bere ikerketa, eta horrek identifikatu errua autobusak errusiarrak emaitzarekin zuzendu ditu. urratzeagatik bi aditu coaching ziren taldearekin lanean hainbat urtez egonda.

elite itzultzeko saiakera

Sergey Shiryaev ez zuen amore eman, beren olinpiadak joan ametsa, eta bi aste bakarrik ondoren Dopina kanporatu ostean, 10 kilometro Frantziako Metabefe egiteko lasterketaren irabazlea. urte bakar batean Errusiako arte domina lortzeko lehiatuko lehiaketetan maila guztietan gai dela, eta du Olinpiar Winter Vancouver Jokoetan autobusak bidali da frogatu ahal izan. Hala ere, atleta ezin Mundu nagusia podiumean lortu hasteko zen: parte hartzen bi lasterketetan (15 km freestyle eta maratoi 50 km-en) ere, Sergei ez errelea Errusiako lau sartu, dominak ametsa utziz.

atzerakada izan arren, Sergey Shiryaev, olinpiadak ondoren bere lehen elkarrizketa batean, esan domina irabazi home Sochi Txapelketa 2014 at espero zuen. Bere hitzetan eskiatzaile berehala hasi zen nazio, kontinenteko eta munduko txapelketetan arrakasta baieztatzeko. maila altuena - urteko 2010, Olinpiar Jokoetan ondoren, atleta aktiboa ere izan ditu berriro 7 domina, horietatik hiru dira. Hurrengo urtea Shiryaev igaro are gehiago produktiboa, nahiz behe mailan. Askotan Europako eta Errusiako lehiaketetan bakarrik lortzean, eta eskiatzaile 5 aldiz irabazi eta lau - Txapelketa irabazlea.

zavoovyvanie sari egonkorra izan arren, errusiarrek estatuan hasi zen hondatzen, eta hurrengo bi denboraldietan Sergey Shiryaev, eskiatzaile ere, orain dela gutxi arte jotzen zen edozein lasterketa gogoko du, ia ez irabazleek ere, soilik hiru aldiz izan da bigarren, eta berriro - hirugarrena. Entrenatzaileak espero atzeraldi hori atleta olatu arrakastatsua aldatuko da, baina besterik hamar sartu got 2014, urteko errusiarrak, 10 garren egiten ari Austriako maratoia denboraldi hasieran, eta 2015ean, parte hartzen bi lasterketetan, zen Selekzio, non esperientziadun Shiryaev lotu du atleta gazteak arrakasta gehiago kendu. Geroago Sergey jokatu nazionala baita amateur lehiaketak non sarritan zuen nazioarteko klaseko kirol maisu gisa gonbidatu zuten bakarra, eta gonbidatzen eman orain.