Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Olga Pyleva, Biografia

Olga Pyleva - etxeko biathlon, errepikatzen du Munduko Kopa, 6-time munduko txapelduna irabazle eta bi urrezko Olinpiar Jokoetan domina irabazi zuena. Ezkontza ondoren, izena hartu zuen ezkontidea - Medvedtseva, baina gehienak zen Hautsa izatea lortu zuen.

Iraupen eskia

Olga Pyleva Krasnoyarsk Lurraldea jaio zen Borodino herri txiki batean, 1975ean uztailean. 10 urteotan, kirol serio ihardun hasi nintzen, eta lehen baino iraupen eskia berean. graduatu Fisikoaren Akademiako Omsk zuen.

lehiaketak Juniors irabazi domina asko, bi aldiz munduko txapeldun bihurtu zen erreleboan ere, zilarrezko bat eta junior munduko txapelketetan banakako lasterketetan bi brontzezko domina irabazi zuen. Bere Tutore merezitako URSS Alexander Grushin entrenatzaile izan zen.

bere alaba Daria jaiotza - 1996an, hautsez bizitza batean esanguratsua gertaera bat gertatzen da. Datozen amatasun daudelarik, to biathlon, eski lasterketa erlazionatutako kirolaren joan erabakiko du.

biathlon karrera

2000an, Olga Pyleva biathlon lehiaketak bideratuta. hilabete materia batean, liderra herrialdeko atleta bat bihurtu da.

1999/2000 denboraldian, Olga obeditu Hautsa biathlon podium.

Dagoeneko Ruhpolding, Alemanian sprint batean bere hirugarren lasterketa ere, brontzezko domina irabazi zuen. Errusiako Khanty-Mansiysk azken fasean berriro landuko oso ongi debutantes da. Lehen esprintean bigarrena, orduan jazarpen lasterketan hirugarren izan zen.

denboraldiko emaitzen arabera hartu 20 leku. Emaitza hori bereziki esanguratsua da denboraldiko lehen seihilekoan, Olga Pyleva ez zuen parte hartuta.

arrakasta olinpikoa

2002an Pyleva AEBetako Salt Lake City Neguko Olinpiar Jokoak Russian taldeko kide bihurtu zen. Lehenengo programa banakako lasterketa bat izan zen. Biathlete Olga Pyleva arraza konfiantza izan, garaipena, lehen hiru tiro line error gabe gainditu erreklamatzeko, baina azken bi aldiz galduak ondorioz domina gabe geratu zen bezala, baina 4. postua orrian.

5 segundo akabera suediarrak galdu zuen Magdalena Forsberg, halaber galduak nor birritan azken lerroan, irabazlea alemaniar bat izan zen Andrea Henkel.

Hautsa sprint for Crown berriro, une honetan ez lortu bere domina. rack eta abiadura baxua onartzen 8. postua bakarrik okupatzen distantzia joan irrist. Irabazleak - bat oraindik Kati Wilhelm alemaniarra - Pyleva minutu bat baino gehiago ematen dieten.

Baina ez etsi biathlete Olga Pyleva, biografia horrek du erabat aldatu otsailak 16, 2002. Olinpiar txapelduna izan zen. Hasieran dena ez zen baikorra izan arren, urrunean 8an utzi zuen lehen tiro sorta on minutu bat baino gehiagoko atzerapena batekin akats bat egin.

Geroago, ordea, akatsik filmatzeko eta abiadura handiko gaituta bere buruzagiek apurtu. azken itzulian Pyleva Wilhelm joan zen. kilometro 9,2 inguru hartan Errusiako aurretik bota du 5 segundora, azkenean abantaila hori mantentzea kudeatzeko. Egun honetan, bere lehen Olinpiar urrezko domina lortu zuen.

Baina arrakasta hori ez zuen Joko Olinpikoetan Estatu Batuetan ere irabazi zuen brontzezko taldeak errelea at biathlete amaituko da. Pyleva lehen fasean martxan. bere bazkide Galina Kukleva to Baton lasterketaren lider heina eman zuen. Hala ere, ez zen posible errusiarrak lehen postua gordetzeko. Kukleva erabat huts rack, bi sorta doan gertatzen, eta 7an gainditu lekukoa dagoeneko. Svetlana Ishmuratova eta Albina Akhatova, nor bigarrenak fasetan ihes egin zuten saiatu zitekeen bezala, egoera zuzentzeko. Ondorioz, taldeak brontzezko hartu zuten.

Vancouver Olinpiada

Bigarren urrezko domina biathlete Olga Pyleva, zeinen argazki egunkari guztietan estalkia berriz apaindutako, Vancouver Jokoetan irabazi. Hala ere, bakarrik kudeatzen taldeak lasterketa distira. erreleboan ere.

Pyleva dagoeneko aspertzeko zuen izenarekin Medvedtseva, burutu hirugarren etapa zuen. Eszenatokira Kirolariak bere bi aurrean igarotako doan kartutxoak bi bakarrik.

Olga hartu zuen distantzia zati zehaztasunez eta erritmo onean. Garaipen batekin egunaren Olga Zaitseva amaitu. Frantziako 30 segundo baino gehiago talde atzean bigarren tokian Amaitzen. Brontzezko Alemaniako taldeak joan zen.

Urrats One World Cup urrun

denboraldian 2003/2004 Pyleva da merezita munduko biathlon buruzagi lasterketa guztietan egoera hori berretsiz bat.

Denboraldi horretan, 6 garaipenekin irabazteko Munduko Kopa izan zen. For behin banakako lasterketa eta masa irabazi dut hasi eta bi aldiz esprintean eta jazarpen lasterketa Olga Pyleva. Argazkiak bere eskuetan domina atleta gero eta maizago agertzen hasi ziren. Denboraldi horretan, benetan aldarrikatzen da Munduko Kopan garaipena, baina huts emaitzak norvegiarrak Liv Grete Poiret bere gainditzea. Pyleva - bigarren.

Hurrengo denboraldian bere izar performance jarraitu. Baina oraingoan Pyleva bakarra sailkapen orokorrean hirugarren izan zen, nahiko Alemaniako Kati Wilhelm pixka bat galdu. bere arerioak nagusietako bat. Garaipena denboraldi hori frantses irabazi Sandrin Bayi.

Olga Pyleva kirol profesionala karrera amaitu 2010.

bizitza pertsonala

Daria alaba Hautsa zen bere lehen senarra, norekin dibortziatu 2002an zuen aurrera. Konkurrentzia Eugene Pylev bere entrenatzaile izan zen.

Bigarren aldiz the biathlete ospetsua Valery Medvedtseva, Calgary txapeldun olinpikoa 1988an erreleboan ere ezkondu zen.

Oraingoz jaio ziren, hiru seme ditu. Arseny eta bere alaba Julia eta Olga seme hau. Azken hori 2014ko amaieran sortu zen.