Kirol eta FitnessPista eta eremu

Russian skater Yekaterina Malysheva: biografia eta karrera kiroletan

Ekaterina Malysheva, biografia zure arreta aurkeztu da, Russian skater famatu bat da. Atleta Olinpiar Jokoetan parte hartu zuen, behin eta berriz izan zen Errusiako txapelketako irabazlea.

informazio biografiko

Ekaterina Malysheva, eta horrek artikulu honetan aurkeztu diren argazkiak, 1987 urtarrilean jaio zen Chelyabinsk ere. goiz neska bat aurrera kirol ihardun nahi zuen, beraz, gurasoek abiadura skating atalean, eta horrek Olinpiar Jokoetan etorkizuna talentua erabat agerian esprintean guztiak-inguruan bisita bat onartu dute.

junior adinarekin Ekaterina Malysheva desberdinak prestakuntza prozesuan jarrera oso larria. iraunkortasuna eta talentu ekin batera ordaindutako dibidenduak lehen kirol arrakastak.

kirol ibilbidean Start

Junior World Championships 2004 17 urteko Russian skater egun bosgarren bihurtzen da, eta urtebete geroago - zortzigarrena. 2006an, beren kideekin guztia irabazi zuen Errusiako txapelketan klasiko guztiak-inguruan.

Turinen 18 urteko Ekaterina Malysheva ere olinpiadak aurretik nazional nagusien taldean sartzen da. Aldi berean atleta lehen Munduko Kopa hizlari, bere adinerako emaitza bikainak erakusten. Malyshev are Turin bidaia hautagaien zerrenda izan zen, baina autobusak ez zen ausartzen Dafen gazte eta esperientziarik busti.

Helburua - Vancouver

Not Turingo Olinpiar Jokoetan kolpeak, Malyshev hurrengo Games prestakuntza serio hasi. Munduko Kopa aktiboki hitz egiten zuen hiru eremuak: 1500, 1000 eta 500 metro. Catherine ere parte hartu du Europako Txapelketan, hit goiko hogei atleta lehenengo aldiz. Baina lorpen handiena izan da aurten esprintean brontzezko ez da txapelketa nazionala.

Hurrengo denboraldian, Ekaterina Malysheva zuen debuta World Championships, non esprintean XVIII bihurtu zen hartan. emakume kirolariak lorpenen artean Kontuan izan behar ehun metroko World Cup at lasterketa on hamaikagarren postua, baita brontzea 500 metro errusiar txapelketan domina.

Aurrez Olinpiar Denboraldi Malyshev egindako oso aktiboki. Hirugarren Errusiako txapelketan berriro She iritsi kilometroko distantzia erdi batean. Munduko txapelketa on atleta berriro sailkapenean XVIII leku eta Europako gainean - XV.

Olinpiar Denboraldi nahiko Ekateriny Malyshevoy ona. bi-time Russian Txapelketaren dominaren bat bihurtu da, eta esprintean bosgarren postua lortu zuen munduko txapelketa honetan.

Vancouver Ekaterina Malysheva itxaropena joan Olinpiar domina lortzeko lehiatuko dira. Baina, zoritxarrez, lehiaketan aktibatuta bere zoritxarreko izateko. 500 metroko lasterketa On Malyshev hartu 24 leku, eta kilometroan - 27.

Derrigorrezko break bat eta etxean olinpiadak hartu

posleolimpiysky denboraldian Ektaerina Malyshev berriro irabazi Errusiako txapelketan zilarrezko domina bere 500 metroko distantziara dagoen koroa bat bihurtu zen. Hala ere, bere aspaldiko gaixotasuna - lymphadenitis - atleta ia bere karrera amaitzeko.

urtebeteko break ondoren Malyshev beren emanaldiak Munduko Kopa berritu eta berriro bi aldiz Errusiako txapelketan irabazle bihurtzen da. Bera izan zen ustezko munduko txapelketa burutu dira, baina galdutako ondorioz burua lesioa.

home olinpiadak Malyshev For oso gogor prestatzen. Berriz ere, bigarrenak 500-metrovke izan zen Errusiako txapelketan. Sochi, Catherine ere bere distantzia gogokoena egiten. Zoritxarrez, domina lortzeko borrokan Errusiako konkobezhki tan ez zuen lan - XVII lekua hartu zuen.

prestakuntza eta emanaldiak ordutegia lanpetuta arren, Ekaterina Malysheva Ural Kultura fisikoa Akademiako amaitzeko daiteke.

Kirolariaren ez dago skating utzi du. Bere planak artean - Olinpiar Jokoak 2018 Pyongyang ere parte hartzea.