Kirol eta FitnessMartial Arts

Ekaterina Bukina: auto-errealizazioa bide gisa borroka

Irkutsk eskualdeko benetako talentua hornitzaile emakumeen Errusiako Selekzio freestyle borroka egiteko bihurtzen da. izar nagusia hemen, jakina, Natalya Vorobyova da, Londresko Olinpiar Jokoetan irabazi zuen, baina ez da ere irabazlea anitz bat eta irabazlea torneo handienetako borroka 75 kg Ekaterina Bukin ere. Garai hartan, lehiatu countrywoman gazte bat zuen, ondoren, bere pisua kategoria aldatu zuen eta Catherine 2016ko Olinpiar Jokoak, non Bukin brontzezko domina hartu ahal izan bidea garbitu da. kirol balentriak gain Siberiako oraindik polizia lan egiten du teniente mailara eta ikaskide gizon autodefentsa teknikak irakasten.

Junior aldian

burruka Ekaterina Bukin on nazionala taldeko kide batek Angarsk jaio zen, Irkutsk eskualdeko 1987an. Hasieran neska atletismo arduratzen zen eta kirol arrakastak honetan lortzen da. Ondoren, azken finean, ez dago borroka Ekaterina Bukina biografia leku bat izan zen. Ez da erabat emakumezkoak kirola maite Natalya, eta 2000an prestakuntza aretoetan desagertzen hasi zen, hobetzeko teknikak eta botatzen. Eraikitzen kirolariak itxurazko bihurtu zen, eta pixka bat egin ondoren Siberiako Moskura joan zen bizitzera, garapen-maila kualitatiboki berria iristeko.

2004an, lehen manifiesta zuen bera junior mailan eta Europako alderantziz-txapelduna izan zen freestyle borroka batean. Ekaterina Bukina ez du mantsotu erritmoa, eta bi urte geroago brontzezko domina hartu Gazteen Munduko Txapelketa Guatemala at. 2007an, igotzen podiumean urrats handiagoa da, zilarrezko Parisen domina bat bihurtuz.

Helduak garaipena

zero urte amaieran By Ekaterina Bukin emakumezkoen selekzioak lider bihurtzen ari freestyle borroka batean kategorian, 72 kg arte. txapelketa nazionala irabazi zuen 2010an eta nazioarteko torneo garrantzitsu batean parte hartzeko hautatu dira. freestyle borroka Ekaterina Bukin Europako Txapelketan gertatzen finalean, eta mingotsa bataila batean bakarrik irabazlea ematen. Mosku 2010 Munduko Kopa urteko lehiaketa du tougher izan da, eta atleta brontzezko domina hartzen.

Urte bat geroago, berriro irabazi zuen, nazio final eta bilakatzen vice-munduko txapelduna Istanbul ere txapelketa honetan. Aditu gehienak espero Ekaterina Bukin herrialdeko ordezkari izango Londresko Olinpiar Jokoetan.

tour Olinpiar galtzea

Hala ere, aldi berean, bultzada beste "star" borroka Irkutsk eskualdeko irabazten. Errusiako txapelketan 2012an, eta horrek Olinpiar Jokoetan hautaketa alea konpondu ere, Natalia Vorobyova estilo biziz Siberiako a garaipena argi bat irabazi.

Hala ere, Angarsk batetik atleta ez zuen amore eman eta gogor lan egin yourself on eta arerioak aurka jarraitu zuen. Laster Natalya Vorobyova uzten kategoria 72 kg-ra arteko eta borroka Ekaterina Bukina dago aukera berri bat ozen aldarrikatu burua da. Berriro bihurtu zen herrialdeko indartsuena eta etxeko torneo irabazi.

Lehiaketa emakumeen freestyle borroka ere Olinpiar Jokoetan

Ekaterina Bukina errusiarra txapelketa irabazi zuen 2013an, 2014an, bi urte eta gero, baina hurrengo urtean a erabakigarria txapelketa nazionala bihurtzen, nahiz bere. Azken finean, lehia irabazlea emaitzen arabera, txartel bat jasoko du olinpiadak 2016an Rio ere.

Ez da arazorik gabe Ekaterina Bukina Errusiako txapelketako finalean garaitu 2016 Alenu Perepelkinu eta lehiaketak nagusien lau urteetan parte hartzeko eskubidea irabazi. Nire bizitzan Txapelketa garrantzitsuenen artean Irkutsk atleta forma handia etorri zen eta konfiantzaz jipoitu lehiakide guztiak Finalerdiak iritsi arte.

Yasimin Adar, Adeline Gray, Erica Veybe - Prest neska indartsuena aurka borrokatu zuen. finalerdietan, itxaron esperientziadun Guzel Manyurova da aldez aurretik Errusia ordezkari, eta, ondoren, kirol pertsonen aukera bat egin Kazakhstan alde. Ekaterina Bukina jotzen zen atleta 38 urteko aurkako partida gogoko argi eta konfiantzaz partida kontrolatu eta atezaina 8-1 liderra. Hala ere, segundo batzuk errusiarra amaitu aurretik kontzentrazioa galdu du eta galdutako tximista eraso Kazakh neska alfonbra garbitzeko pripechatat da duenean garaipena.

Yuri Shakhmuradov, buru emakumezkoen taldeko entrenatzaile, atleta bat izeneko malkoak isuri porrota iraintzen ondoren gelditu eta joan zaitez hirugarren postua lortzeko asmotan prest. Catherine a arerio Bukina Kamerungo atleta Anabel Laura Ali bihurtu zen. Berdintasuna zuhurra borrokaren unea iritsi denean markagailu berdina izan zen. Hala ere, Ekateriny Bukinoy abantaila bat izan harrera kalitatea bere aurkariak ahaztea horretan. Afrikako neska ez zuen erasoa, eta borrokak modua zuhurra batean joan eta errusiarrak garaipena guztira amaitu zen.

lehiaketaren ondoren borroka Errusiako Federazioko presidenteak neska segundo batzuk egia Txanponaren galdutako borrokak amaitu aurretik aurka tirade haserre bat lehertu. sua eta Ekaterina Bukina azpian etorri zen. Hala ere, odol hotzeko neska da erreakzionatu lasai, ofiziala handia emozioak ulertzen zuela esanez.

tenientea

Kirola gertatzen ez bakarrik ospetsua kirolarien bizitzan. She Federaleko droga-Kontrol Zerbitzua entrenatzaile gisa lan egin du, eta polizia pasa egitura desegin ondoren. Hemen senior teniente Yekaterina Bukin irakasten gizonek borroka eta auto-defentsa teknika oinarriak.