Kirol eta FitnessPista eta eremu

Famatua Russian gimnasta Alexei Nemov: biografia eta karrera kiroletan

Alexei Nemov - gimnasta, nor da Errusiako atleta ospetsuenetako bat. Bere ibilbidean zehar, lau-time Olinpiar txapelduna izan zen, bost aldiz irabazi du munduko txapelketa honetan. kirolaren erretiroa ondoren sortu zuen kazetaritza.

atleta biografia

Alexei Nemov, zeinen argazkiak artikulu honetan ikus daiteke, May 1976 jaio zen herri txiki bat Barashevo Mordovia ere. Handik gutxira, bera eta bere ama zen bizitzera Togliatti ere.

Sei urteotan, etorkizuneko Olinpiar txapelduna gimnasia talde bat izan zen, anfitrioi ospetsu entrenatzaile Irina Shestakova arabera. Pavel Denisov - Sei hilabete geroago, beste irakasle etorri zen.

mugimenduen koordinazio ona izan arren, Nemov gazteak ezin izan physique ona harro, beraz entrenatzaile bestera laster zuen eraman zen - Evgeniyu Nikolko. Hori da benetako talentua Alexis hauteman ahal izan zen.

Nemov oso gogorra izan zen prestakuntza bizia eta schoolwork konbinatzeko. Izan ere, maiz absentismoa eta errendimendu akademiko eskasa, behartu zen bigarren hezkuntzako zenbait aldatzeko.

Kirol karrera

Nemov on lehen aldiz abiatu 1989an, noiz gimnasta 13 urteko luizi gazteen SESB txapelketan garaipena hizketan. Orduz geroztik, Alex nazioarteko hainbat lehiaketetan, non hainbat aldiz irabazi zuen, banakako ekitaldiak ere, ez bakarrik baina baita sailkapen orokorrean parte erregularra bihurtu da.

World Cup 94 Dortmund gimnasta ere urrezko domina irabazi zuen taldeak lehiaketan, eta urtebete geroago Alexander Nemov ganga irabazi munduan sabae txapelketetan hartan.

Olinpiar Atlantako Jokoetan, atleta lehiaketa gogokoak, zein ziren bakarrik domina zain bat egoerari joan zen. Eta espero autobusak eta zale etorriko osoa baino egia gehiago. Alexei Nemov Atlantako kudeatzen sei domina, barne bi urrezko irabazteko - taldearen ekitaldi eta ganga.

mezholimpiysky aldian behar bezala jarduten, Errusiako gimnasta Sydney joan ukaezina gogoko. Eta bere status baieztatu zuen, bikain, berriro beste bi aldiz Olinpiar txapeldun izateko - guztiak-inguruan, eta langa on ariketak ere. urrezko Sidnee Aleksey domina gain beste zilarrezko eta hiru brontzezko irabazi.

Nemov 2004 olinpiadak Atenas hitzaldian, gogoratu zen nagusiki eskandalua. hitzaldian, taberna, non elementu oso zaila egiten zuen errusiar baten ondoren, epaileen jarri askoz ebaluazio txikiegia. ikusleen zaleak oso haserre zeuden, protestatu a hiss ozen eta ondo pasatzea dira betiere Alexey Nemov pertsonalki atera zen bezala, horiek eta lasaia eskatu zion.

eskandalua gimnasta honen ondorioz pixka bat planteatu besteko puntuazioa; baina oraindik domina gabe geratu zen. Era berean, Gertakari honen ondoren, han gimnasia emanaldiak epaileek ebaluazio sisteman aldaketa batzuk izan dira.

kirolaren gabe Life

kirol karrera amaitutakoan Alexei Nemov jarduera publikoetan diharduten. 2000an, Major heina mailara igo zuten. Ex-gimnasta aktiboki kazetaritza arduratzen, eta 2013an berak eta "kirol big" aldizkariaren editore nagusiak izendatu dute.

Nemov bere adiskide onak longtime Galina ezkondu. Sydney olinpiadak zehar, erditu zuen seme bat, nor aita ospetsu baten omenez izendatu zen.