Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Andrey Rastorguev: Lanerako Letoniako baitlonista

Letoniako biathlete Andrei Rastorguev segidan hainbat denboralditan emaitzak oso onak hainbat lehiaketa aldean. sari banakako kopurua txiki samarra izan arren, atleta 28 urteko lasterketa bakoitzean biathlon munduko liderrak ahalik lehiakide bat jotzen da.

goiz karrera

Andrey Rastorguev - biathlete, zeinen biografia 28 urte lekuak distiratsua asko ditu, hainbat urtez, jotzen da Letoniako taldearen gogoko nagusia. Aluksne jaiotzez egiteko hasi gaztetan da. Bere lehen lehiaketa ofizialetan On Andrey Rastorguev 10 urte zituela aldarrikatu zuen. 2005ean, atleta hasi junior munduko txapelketetan errendimendu eta 2006ko irailean lehen aldiz joan zen gora podiumean, the Ufa uda jazartzeko irabaztea.

Hemezortzi hilabete geroago, Rastorguev menderatu neguan eta lasterketa - Eslovakian 2008ko urtarrilean, Andrew esprintean lehena izan zen, lau biathletes, nork ez du egin miss bakar baten bat bihurtuz. koherentziaz jarraituz emaitza onak munduko elite biathlon ere Lett 2008/09 denboraldian, eta lehen lasterketa Munduko Kopan bigarren erdialdean ospatzen etorri zen erakusteko. biathlete gazteak lehen lehiaketa iragarri du bere burua geroztik - atleta abiadura onartzen zion emanaldi ona oinarritzea, baina, askotan stumbling Andrew bloke bat errodatzen zen.

lehen olinpiadak

Ondorioz, bere arrakasta, Andrey Rastorguev jo Biathlon zerrendan Letonia deklaratutako olinpiadak 2010 Vancouver-en. Baina, ez da maila honetako lasterketetan askoz esperientzia izatea, lasterketa pertsonala ez zen 50. linea altxatzen, eta erreleboan ere, bi sorta doan gertatzen, ez zuen taldeari laguntzeko emaitza ona erakusteko.

Olinpiadak, emanaldiak esperientzia Andrew erabilgarri dauden atzerakada izan arren. Hurrengo denboraldian, sarritan aurkitu zuen bere burua 10, eta 2011ko otsailean aktibatuta urrats bat domina urrun egoteko, Italian Ridnaun at banakako lasterketan 4an bihurtuz. 2014an, atleta olinpikoa Sochi Jokoetan arrakasta performance baten helburua izan da, eta, denboraldi hasieratik nagusia aurretik, joan forma lortu du Europako Txapelketan.

"Gold" Europe

Txapelketaren Txekiar Nove Mesto eta Andrey Rastorguev, biathlete, ez zuten mundu mailan arrakasta zaporea aurretik jakin egin zen, banakako bi sari irabazteko gai izan zen. banakako lasterketa, eta bertan izan zen lehiaketa programan Lehenengoan, Letoniako Alemaniako biathlete Benedikto 0.3 segundo kuota gainditzeko gai izan zen, baina nahikoa urrezko domina irabazi zuen. esprintean batean hurrengo lasterketa berean, Rastorguev bere arrakasta segurtatu, bi zigorrak Austriako Komatsu hirugarren lekuan zatituko da, filmatu garbi. Saiatu domina bat gehiago ez, hartu indarrean mantenduz hasierako nagusia aurretik erabaki zuen hartu.

Sochi olinpiadak hartan, atleta 26 urteko, ere, bere burua frogatzeko gai izan zen I - esprintean bukaeran eta masa hasteko Lett 20 izan zen, eta jazarpen bere lekua egiteko hamar, azken 9 garren tokian amaitu du gai izan zen. domina falta arren, emaitza oso Rastorguyeva ona izan zen. Orain Letoniako biathlon 28, eta ezin World Cup domina bat baino gehiago hartu izan da Olinpiar Jokoetan amaitu zenetik zuen, baina askotan bere performance atleta itxaropena eman zaleei, ziur itzaltze goiko bost sartzeko da.