Berriak eta GizarteaIngurumena

Formula-1. Grand Prix Sochi: irabazleak guztiak

2014ko Olinpiar Jokoetan, que tuvo lugar Sochi ere, hiriko lasterketa pista eraiki erabaki zen. Race pista da Olinpiar Parkea hirian lurraldean dago. Olinpiar hirian Games aurretik han hainbat ekitaldi egon ahal izateko autoan interes Errusiar Federazioko lurraldean luzeago handitzeko. negua 2013 Sochi hirian, bisitatutako Berni Ekklstoun, eraikuntza pistan lanaren aurrerapena ikusteko.

Lehenengo Grand Prix 1 Formula Errusian: Sochi 2014

pistan lehen lasterketa ospatu zen 2014ko irailaren erdialdean aste bat errepidetik inaugurazio ofiziala baino lehen. zirkuituan eta hilabeteko ondoren Formula 1 serie fase bat hartu. Grand Prix emaitzak Sochi arabera 2014 gogorra borrokan irabazi kudeatzen lortzeko Lewis Hamilton. Silver lehiaketaren dominaren taldekide Hamilton for "Mercedes 'Alemaniako gidaria Nico Rosberg izan zen. Hirugarrenik du finlandiarrak Valtteri Bottas zen. denbora azkarrena erakutsi du, lehen Grand Prix 1 Formula Sochi zirkulu batean, azken 5848 m gidatzeko min 1,40,896 bakoitzeko.

lasterketa bezperan ordena berean pilotu horiek amaitu sailkatuek. Briton Dzhenson Batton eta errusiera Daniil Kvyat larunbateko sailkatzeko leku 4an eta 5ean hartutako ziren. Igandeko lasterketa Button errepikatzen sailkapeneko emaitza, baina Kvyat 14an jarrera izan zen.

Grand Prix 2015

Bigarren Grand Prix 1 Formula Sochi 2015 ospatu zen. tituluak oinarri hartuta lehen ordezkoa Nico Rosberg. Co-pilot, lehen eremu batekin hasten aukera izan zuten pilotu beste, "Mercedes 'Lewis Hamilton izan zen, eta hirugarrena Valtteri Bottas zen. Hala, bigarren denboraldia du larunbateko sailkatze lehen hiru leku pilotuek bera hartu zuen, baina "Mercedes" pilotu posizioz aldatu dira.

Igandean, Grand Prix 1 Formula Sochi irabazlea ilara Briton Hamilton bigarren urtea izan zen. Bigarrena Alemaniako zen Sebastian Vettel, eta "Scuderia" ordezkari, eta hirugarren lekuan Mexikoko Perez-ek hartu zuen. 1,40,071 min - Alemaniako azkarrena itzulian denbora erakutsi.

Nico Rosberg, nor larunbatean pole posizioa irabazi, behartu zuten lasterketa hasieran amaitzea ondorioz gas pedal porrota. Valtteri Bottas, nor hirugarren postuan hasi, istripu bat izan zuen eta ez zuen amaitzeko, baina kontatu zituen 12 garren postua finlandiarrak gidatzen% 90 tarte bezala.

1 Formula Sochi 2016an

Tarte munduko ezagun egin zen Sochi pista hirugarren aldiz segidan 2016an. The kanporaketa larunbatean lasterketa lehen bi leku hartu zuten alemaniarrek Vettel eta Rosberg. Hirugarren eta laugarren izan ziren finlandiarrei Bottas eta Raikkonen hurrenez hurren, eta leku 5ean Brasilgo Felipe Massa utzi.

Igandean, lasterketan parte "Mercedes 'Nico Rosberg pilotua irabazi. Bigarrena Lewis Hamilton, bigarren postua igo hamargarren izan zen. Bosgarren Felipe Massa izan zen, eta Finns trukatu - Raikkonen irabazi zuen brontzezko domina lasterketa, eta Valtteri Bottas geratu zen podiuma daudelarik. lasterketa Nico Rosberg irabazleak azkarrena itzulian, itzulian egile izan zen 52 minutu 1,39,094 gidatzeko ondoren.

Grand Prix 2017

April 2017, azken 4 urteetan Grand Prix 1 Formula Sochi laugarren urtean. tituluak oinarri hartuta polea Vettel "Ferrari" rekin alemaniarrak irabazi. Kimi Raikkonen bigarren lekua hartu zuen. Bigarren linea abiatu Valtteri Bottas eta Lewis Hamilton, hartu duten 3. eta 4. tokiak hurrenez hurren.

Grand Prix 1 Formula Sochi 2017 Finn Bottas, nor "Mercedes" mugitu da karrera Niko Rosberg iragarri amaitu ondoren irabazi. Partner Valtteri taldeak British gidari Lewis Hamilton lasterketa amaitu laugarren tokian. Bi "Mercedes" pilotu daude kokatuta artean bi "Scuderia" auto - Sebastian Vettel bigarren izan zen eta Kimi Raikkonen hirugarren bukatu. 1,37,844 min - Itzuliaren denbora onena 49-itzulian Kimi Raikkonen ezarri zen.

Horrela, 4 Grand Prix 1 Formula Sochi duen bakoitzean, garaipena ospatzen zen gidari "Mercedes" talde urteetan - Hamilton bi aldiz, eta behin - Rosberg eta Bottas.