Kirol eta FitnessSaskibaloi

Antipova Svetlana - saskibaloi jokalari talentu

Antipova Svetlana a saskibaloi jokalaria, nor da mundu osoan zehar ezaguna da. Bere ibilbidean defendatzaile Hau club eta nazioarteko garaipen asko irabazi du. She emakumezkoen saskibaloi Errusian garapenean ekarpen handia egin du.

kirolaren lehen urratsak

Antipova Svetlana (ondoren Zabolueva) jaio zen 1966ko abuztuaren 20an Mytishchi ere. Neska ez beren kideekin datoz hazkunde handiko ezik. Berari esker saskibaloi parte hartzea batxilergoko hasi zen dena. Svetlana ume bat bezala figura skating karrera bat amestu. izotz gainean ibiltzeko soineko dotore batean nahi zuen. Baina garai hartan bere jaioterriko at Ice Jauregian patinaje ikasgai ez zen.

Agian da hobea da, izan ere, orduan, gure herrian litzateke ez dute, hala nola talentu defendatzailea Antipova Svetlana izan. Kirolariaren fondly bere lehen entrenatzaile Jelena Mihajlovnu Tarasov gogora. irakatsi Svetlana oinarrizko teknikak saskibaloia eta neska irakatsi lan gogorra egin zuen zen.

Start ibilbide profesionala

13 urteotan, Svetlana Mytischi taldeak antzezlan bat bihurtu zen. Antipova talentua oso nabarmena da bere espezialistak adierazi lehenengo Txapelketa saskibaloi talde askoren etxean zela. ondoren, saskibaloi taldea "CSKA" ren jokalaria izan zen. Baina SESB selekzioak egiteko, eta, ondoren, taldeak entrenatzaile Leonid Jachmenev ez zuen eragin.

entrenatzaile berria Yevgeny Gomelsky hasi zuen bere dimisioa ondoren bakarrik saskibaloi jokalaria erosketa hau gonbidatzeko Selekzio altuena izan zen. Antipova Svetlana gaztetan herrialde osoan ezaguna zen. Arrakasta Horrelako esker lortu du bere lana. Ez zirkunstantziek oharkabetu bere maitea kirol from.

Europako Txapelketan

lehen arrakasta izan zen 1989an Europako Txapelketa Varna at Svetlana zain. Txapelketan zehar profesionaltasun maila koherentziaz altua erakutsi du. Baina kirolariak joko onena Txekoslovakian taldearen aurka azken bataila izan zen. finalean 12 puntu lortu du berak eta gure taldeak nazionalen garaipena Europako Txapelketan ekarpen handia egin. Svetlana Antipova Txapelketako en taldearen sinbolikoa izan zen.

bere ibilbideko pausatu A eta itzulera kirol profesionalari

nazioarteko txapelketa bat irabazi ondoren Svetlana Antipova ezkondu saskibaloi jokalaria Sergei Antipov. 1990ean, alaba Anastasia bikotearen jaio zen. Baina laster ezkontza hautsi arte. Kirolariaren azkar mugitu entrega metrora eta kirol profesionala itzuli.

Europako Txapelketa defendatzaile honetan taldean Gol in 5ean izan zen. Bere partida onena Svetlana ospatu berriro finalean, puntuatu 14 puntu. Gure taldea Jugoslaviako taldeak beat 97:84 puntuazio batekin. Gertaera honen ondoren, herrialdeko gogor bat hasi zen. Zailtasunak kaltetutako kirolaren finantzaketa. Bartzelonako CISen ere olinpiadak hartan taldearen bandera zuri baten azpian jokatzen. Inor ez espero bere garaipen handia. gehien emakumezkoen saskibaloi taldea larriak frogatu Estatu Batuetatik kirolarien aurka finalerdia izan. kirol adituak All American taldearen garaipena eman. Baina, hala ere, Errusiako taldeak irabazi zuen, eta gero finalean konfiantzaz Txinako taldeak beat 76:66 puntuazio batekin.

Svetlana Antipov (olinpiar txapelduna) USA aurka erdi batean 28 denbora jotzeko minutu ospatzen. orain arte Olinpiar Jokoetan Arrakasta hori Errusiako saskibaloi zaleen memorian mantendu. Antipov garaipen historikoa ostean Kirol Master saritua titulua jaso zuen.

txapelduna taldeak kolapsoa

Olinpiadak arrakastatsuaren ondoren indartsuena taldeak desegin. urtebete Europako txapelketan emakumeen saskibaloi taldea 7an tokian amaitu. Gure kirolarien partida guztietan ezarri ziren, baina jokalari indartsu galtzea egin dute beraiek sentitu.

Errusiako txapelketan argi gogoko saskibaloi taldea "CSKA", aspaldi defendatutako Svetlana Antipova zen. Moskuko Talde honek Errusiako txapelketa irabazi 1992tik 1997 arte.

Olinpiadak porrota bat, eta bere senarra etorkizuneko bilera

Olinpiar Jokoak, 1996an ospatu zen, ospetsua saskibaloi jokalaria Antipova jokatu joko bat besterik ez. Japonia aurkako partidan, orkatila lesio bat jaso zuen. The txapelketa nazionala Errusiako taldeak 5. postua hartu zuen. Sergey Belov - Svetlana Antipova, saskibaloia eta horretarako, beti bizitzaren materia bat izan da, Olinpiar Jokoetan bere maitasuna ezagutu. Atlantako Games hartan, gizon horrek saskibaloi taldea entrenatzailea zen. Urte bat geroago, maitaleak elkarrekin bizitzen hasi zen.

Jarraipena karrera

Svetlana parte hartu sailkapeneko Europako Txapelketan, non Selekzio irabazi du bigarren postua eta azken txapelketa zituen, Hungariako sartu zen da partiduak ere. Ez da gure emakumezkoen saskibaloi taldeak irabazi 6. postuetan, Europako Txapelketan, que tuvo lugar, hurrengo urtean, taldeak egun soilik 4 partidak 8. kanpo irabazi, Antipova elkarrekin jardun gehiago arrakastaz. Kanporaketa Txapelketa batean, ustez hartu zuen lehen postua taldean. bai AEBetako emakumezkoen selekzioak - Eta txapelketan, gure nazioarteko talde zilarra irabazi, jokoak bakarrik 2 galdu.

Errusia emakumeen saskibaloi taldea txapelketan "CSKA" irabazi brontzezko domina 1999an. Ondoren Antipova duenez, "Dynamo" taldearekin joan zen. Urte berean Belov ezker klubaren entrenatzaile "Ural - Kalifikazio". 2006tik 2008ra klubaren presidentearen mezua izan zen. Svetlana ere bere senarra ondoren Urals joan zen. Ez dago lur esleitu ziren, eta etxe bat eraiki zuten. Sergey eta Svetlana elkarrekin bizi 17 urte zoriontsua da. 70 urteko Sergei Belov bizitza hil zen.

Svetlana Antipova, biografia bertan garatu du ongi bere ibilbide profesionala amaieran coaching lan bat hartu. defender honek emakumezkoen saskibaloi aurrerapena ekarpen handia egin du. behera joan zen guztia Errusian kirolaren historian.