Kirol eta FitnessPista eta eremu

20 kirolari ospetsuak oso garestiak dira

Urtero, Forbes askatzen du gehien ordaintzen kirolari eta aberats zerrenda, baina duela gutxi kaleratu gehien ordaintzen historiako kirolari, zein aktibatuta saskibaloi jokalari eta golfers gehienen puntuaketa. Zerrenda honek xehetasunak aberatsena kirolari batek bere ibilbide profesionalean zehar bi taldeek, nor eta babesle jokatu garestia da.

20. Menni Pakyao - $ 490 milioi

Sei guztietako borrokak, eta horietan Pacquiao parte hartu zuen, izan ere, horietako bakoitzak milioi salmenten aldiz muga gainditu ditu markatuta. Eta bere azken hamar borrokak bakoitzeko gutxienez hogei milioi garbi irabazi zuen.

19. Oscar De La Hoya - $ 510 milioi

Oscar De La Hoya 52 milioi US konbentzionalak unitateak irabazi du Floyd Meyvaezerom batekin borroka bat 2007an, zuen galdu. Garai hartan boxeo historian errenta altuenak izan zituzten.

18. Jeff Gordon - 515 milioi dolar

bakoitzeko irabazi zure racer Jeff Gordon batez irabazi bost milioi eta erdi US konbentzionalak unitateak buruz eta.

17. Lionel Messi - $ 520 milioi

Urteko diru futbolari Lionel Messi 53,4 milioi US konbentzionalak unitateak egin ditu. Futbolaren munduan Kopuru hori Krishtianu Ronaldu soldata, eta horrek 56 milioi dolar zenbatekoak soilik bigarrena da.

16. Aleks Rodriges - $ 600 milioi

Rodriguez goiko bi kirolaren historian kontratuak handienetako rankingean lekuetan aldi berean zerbitzatzen, Dzhankarlo STENTON ez du sinestezina eskaintza bat, eta horrek egin zion oso-oso aberatsa jaso bitartean.

15. Roger Federer - $ 600 milioi

irabaziak Federer kantxan hasteko pixkanaka murriztu, 2016 tenislari haratago arren irabazi hirurogei milioi kontratuak. Baina oraindik ere izaten jarraitzen zuen tenis ospetsuena jokalari bat, eta bere Rafaelem Nadalem saioak jada tenis modernoaren klasikoak bihurtu.

14. Cristiano Ronaldo - 620 milioi dolar

Ronaldo gehien ordaindutako atleta izan zen 2016an, "Forbes" arabera, Lionel Messi eta LeBron James atzean utzita. Aldi berean ordaindutako garai modernoan jokalari altuena da, nahiz eta kontuan China hori lehertu futbol merkatuan, erdipurdiko jokalari neurrigabeko soldatak eskainiko hartzeko.

13. Lebron Dzheyms - $ 640 milioi

Orain arte, LeBron sailkapenak erdian dago, baina egunaren lehen posizioa hartuko zuen bertan etorriko da. haren aurretik denbora asko dago oraindik, eta bere irabaziak, hazten ari dira bere dirutza handitzeko sinestezina tasa.

12. Greg Norman - $ 680 milioi

Norman lehenengo golfer zen, irabazten hamar milioi dolar golf Kopako bakar bat da. Eta munduko golfer bakarra, Tiger Woods, nork kudeatzen lehenik egoteko ehun aste baino gehiago izan ezik da. Hala ere, gaur golfers artean irabaziak 108th leku bakarra hartzen du.

11. Mayk Tayson - 685 milioi dolar

Tyson, zoritxarrez, nahiko tragikoki bere dirutza osoa galduta, 2003an, porrot bihurtu zen. Hala ere, bere ibilbidean zehar kudeatzen ditu diru asko irabazten, ez zen horietako arrakastaz bota etorkizunean gai bada ere.

10. Shaquille O'Neal - $ 700 milioi

Shaq irabazi 29,4 milioi dolar 2004/05 denboraldirako - pertsekutatzailea gertuen baino hamar milioi gehiago. Eta orduz geroztik izan zuen eragin handiena eta herri saskibaloi munduko jokalari bat izan da, hiru handi Jordan eta Bryant batera baititu.

9. David Beckham - $ 730 milioi

Azkenean, Beckham, ez da publizitate barruko arropa kendu doan. bere futbol ibilbidean zehar, nahiko diru-kopuru handia bat irabazi zuen, baina orduan ere bere errentaren zati handi bat publizitate eta babes akordioak zen.

8. Phil Mickelson - $ 760 milioi

kirol estatistikak uste baduzu, Mickelson bere ibilbideko irabazi bakarrik $ 81 milioi diru saria. Beste sarrera beste iturri izan da, baina ez luke bultzatuko duzu harritu behar, rankingean baitu oraindik duten benetako kirol baino askoz gutxiago irabazi golfers izan, eta aldiz gehiago at - publizitate eta kontratuak.

7. Floyd Mayweather - 765 milioi dolar

Mayweather aise igo posizio bat gutxienez by altuagoa egun bakar batean, bere Conor McGregor edo Menni Pakyao batera errebantxa borroka inoiz ospatu bada. Eta zuen zazpigarren posizioan bitartean, eta bere zenbatekoa ikusgarria baino gehiago ibilbidean zehar irabazi.

6. Kobe Bryant - $ 770 milioi

eta "Lakers" bere hogei urteko ibilbidean zehar bezala, Kobe irabazi du buruz $ 320 milioi soilik soldata gisa. Eta Michael Jordan ondoren, behin betiko zuen saskibaloi jokalari indartsuena munduan.

5. Michael Schumacher - $ 1 milioi

Askotan, 1 Formula ere onena munduko kirolari guztien arteko soldata handienak izan. zazpi aldiz munduko txapelduna irabazi dolar Hogeita hamar milioi urte bat, bere "Mercedes" lankidetza zehar.

4. Dzhek Niklaus - $ 1 milioi 150 milioi

Izan ere interesgarriak: Nicklaus irabazi besterik $ 9 milioi saria dirua bere ibilbidean zehar. Gainerako guztiak bestelako sarrerak, hala nola, kontratu-akordioak iturri izan, edota iragarki ezberdinetan filmatzen.

3. Arnold Palmer - 1 bilioi 350 milioi dolar

pentsatu baduzu arraroa zenbat bere karrera saria dirua Dzhek Niklaus zehar irabazi, golfer beste, Arnold Palmer grabatzeko harritu egingo da. Bere Bere ibilbidean sari bi milioi dolar egin dituzte. Dirudienez, oso jende tea eta limonada nahasten gustuko. Nola bestela publizitate eta kontratuak fortuna bat egin daiteke?

2. Tayger Vuds - 1 bilioi 650 milioi dolar

Woods zalantzarik zukeen lehenik egon rankingean ez zuen krisi bat jasan badu karrera baten erdian. Hala ere, merezi du eta oraindik ez zuela lehenengo postuan dago, hartu duzu benetako diru-sarrera bada, ez horiek kontatuta inflazioa egoten.

1. Maykl Dzhordan - 1 bilioi 700 milioi dolar

Jordan oraindik irabazten beste edozein NBA jokalari baino gehiago. Eta hau ez da harritzekoa, benetan da geroztik atleta nabarmenetako bat, saskibaloia, aldiz modernoaren jokalari nabarmenenak.