Kirol eta FitnessFutbola

FC "mahomatar" (Calcutta, India)

Futbol ezagunena eta ohikoena kirol moderno mota bat da. Hala ere, interesa, adibidez gutxi futbol zaleek, Indiako txapelketan. eta, jakina, esaterako, Txapeldunen Liga eta Europa League bezala handien txapelketak for - Espainia, Alemania, Ingalaterra eta Italia bezalako herrialde horien txapelketetan nagusien begi guztiak.

Hala ere, adituen Indiako txapelketetan bada, zoragarria eta gogoangarria, gauza asko ikusi ahal izango duzu. Horietako bat Kolkata bezalako hiri baten txapelketan da. India txapelketetan sistema estandar bat du, baina bereizita herri honetan bertako Txapelketa propioak ditu. Eta hala, munduko zaharrenetakoa da. Beraz, behin betiko behar zer da futbol munduan Kolkata bezalako hiri batean gertatzen ari buruz ezagutzen duzu.

India munduko club "mahomatar" eman - moderno horri buruz futbol zaleek nekez entzuten dira, baina, aldi berean da klub zaharrena da, eta horrek garai batean India indartsuena bat izan zen bat, eta oraindik ere gehien errespetatu bat da.

ospetsua club

Futbol club "mahomatar" (Calcutta, India) ospetsu eta ezagunena herrialde osoan bat da, munduko futbol zale asko ezagutzen baita. club honen historia back 1891 urtean hasten da, herrialdeko zaharrena da, eta hau mitikoa txapelketan Calcutta, horren inguruko xehetasun gehiago aurrerago eztabaidatuko dira irabazi historian lehen aldiz taldea da. klub gehienak bezala, herrialdeko futbol batean trendsetter bat bihurtu zuen eta bere Indiako garapen gehiago eragin handia izan zuen. Zoritxarrez, data ohia loria atzean utzi zuten, eta futbol dagokionez FC "mahomatar" (Calcutta, India) ez da egoera onena izateko.

aurrerapena

Zein da bere historia oso luzea arrakasta klubaren egin du? Izan ere, kirol honen historian eraketa herrialdean zehar han eskualdeko eta herrialdeko cups hainbat izan ziren kontuan hartuta, ia horietako bakoitza "mahomatar" irabazi gutxienez behin. Hala ere, herrialde India futbol selekzioak txapelketan irabazle jasotzen dituen garaikurra ospetsuenetako buruz hitz badugu, ez zuen amore. Gainera, "mahomatar" ezin baita bigarren mailan irabazi - lorpen handienetako Bigarrenik dituzten Ligako lehen oharra zen.

Baina ordaindu arreta bada aipatutako Calcutta Cup, hemen, talde honek arrakasta handia izan zuen. Zoritxarrez, gehienak irabazi "mahomatar" garaikurrak errekorra ezin bihurtu, hala ere hau klubaren historian lehen aldiz Txapelketa irabazi 1934an dago. Harrezkero hamaika garaipen, azken horren datak atzera 1981 irabazi du.

Bederatzi aldiz taldeari garaipena zorian gelditu, azken aldiz 2016an izan zen, txapelketako azken antzezlanean alegia -, ondoren irabazi txarrena etsaia "mahomatar", "Ekialdeko Bengala". Just zehazki "Ekialdeko Bengala" eta txapelketan Calcutta garaipen errekorra dauka - garaikurra zion sortuko 38. aldiz. Aldi berean klubaren India, non hirugarren postuan amaitu zuen iazko liga nagusietako jokatu. Jakina, ospetsuenetan Txapelketa Indiako txapelketan da - Calcutta League, baizik eta, historikoa errespetatzen txapelketa bat da.

Berriki du "mahomatar" emaitzak

nola club honen azken hamarkadan jokatu buruz hitz egiten bada, segurtasunez esan dezakegu ez dela India osoan beldur. Kolkata League jokalari nahiz eta denbora luzez azken aldiz azpian tolestuta. 2009an, klub goiko zatiketa batetik jaitsiko zen, lau urte jokatu zen bigarren zatiketa. 2013an "mahomatar" in Aldi berean sailkapenean hirugarren, urrats bat lehen liga irteera labur gelditu, eta 2014an bigarren lekua hartu eta nazio ospetsuenen txapelketan hautsi.

Baina bada, ez zuen luze iraun - lehen denboraldian taldeak hartu 13an leku eta atzera bigarren liga zen. Gainerako bi urte klubaren han eta gastatu, oraindik maila altuena to-itzulera berriro gai izan gabe. Dakizuenez, futbola, Indiako txapelketan bezalako kirol honen Txapelketa garrantzitsuena. Calcutta Liga ez da hain kirol Txapelketa dagokionez, garrantzitsua da, baina horri buruz dena merezi bereizita eztabaidatzen. Oro har, beharrezkoa da oso Indian futbol xehetasun gehiago sisteman kontatzeko.

Indian Super Liga

Txapelketa hau gazteena eta gehien futbol modernoaren espiritua guztiz komertziala bezala koherentea. It 2013an sortu zen, noiz enkante bat eskubideak saldu zortzi taldeek duten txapelketa honetan, AEBetan eta beste enpresaburu parte ziren ustezko. Berehala taldeek erosi ondoren hasi dira jokalari onak aldez aurretik Europako futbol figura garrantzitsuak izan ziren etorri. Txapelketa tamaina txiki bat, hala hartuta, liga estandar batean errondak 14 bakarrik jokatu. Ordutik jokatu playoff fasea, eta bertan irabazlea zehaztuko da. ditu orain arte jokatu dira txapelketetan bi bakarrik Orain arte - 2014an club "Atletico" Calcutta batetik irabazi zuen, eta 2015ean - "Chennayin".

Futbol Liga Nazionaleko

Hala ere, Indian Super Liga ez da liderra country Txapelketa - izan da kritikatu du bere denboraldi laburregia delako eta ez da Indian futbol garapena zuzenduta eta finantza erakartzeko. Txapelketa nagusia I-League, hau da, Indiako txapelketan da. Txapelketa hau da, eta herrialde non garatu zen futbol aurretik soilik maila amateur eko liderra bihurtu zen. Ez dago 1996an txapelketa honetan, baina, ondoren, Futbol Liga Nazionaleko deitzen zen, eta, tokiko Futbol Federazioak nahiz sortu zen, oraindik mantendu erdi.

Dagoeneko 1997an, bigarren zatiketa zen gehitu, eta formatua txapelketa honetan ia hamar urte iraun zuen. 2006. urtean egin zen hirugarren zatiketa bat gehitu da, baina orduan ere ez ziren erreforma global buruzko pentsamenduak, eta 2007an Futbol Liga Nazionaleko utzi du existitzen, bidea egiteko lehen profesionala futbol txapelketa da.

India League

Lehenengo Irabazleak club "Dempo", eta azkenean hiru garaikurrak irabazi zen, eta klubak 'Churchill Brothers "," Bengaluru "eta" Mohun Bagan "irabazi orain arte soilik bi aldiz errekorra dauka. formatua ez duela geratzen egonkorra Urte bakar bat - etengabe edozein elementu aldatzen, detaile txikiena etatik Ligako talde kopuruaren. Oraingoz, antzezlan bat 11 taldeek playoff fasea gabeko arteko At. talde onenen Asian Cup daude, eta batzuek aukera bat Asian Champions League izateko, baina Txapelketa formatua jarraitu horrek apur klubak ez dago.

Liga bi

eta non Indiako txapelketan etortzen bigarren Ligako klub indartsuena - bigarren liga dagokionez, hau Txapelketa non ahulena desagertzen dira Indiako txapelketan talde bat da. eta "mahomatar" aipatu gainetik dago orain nabarmentzen da.

Calcutta Cup

Hala ere, garrantzitsuena gertaera, eta bertan dauka India - Calcutta Cup. Indizea interesgarri baino gehiago da, izan ere, ehun baino gehiago, besteak beste, Calcutta esaterako Indian hirietako klubetan parte hartu zuten eta. geroztik 1989 urteaz geroztik ospatzen zaharrena futbol torneo bat da.

Nola India play futbol? Calcutta txapelketan sailkapena horrek modu nahiko convoluted dago banatuta, adibide bikaina da. Egungo txapelketan sei zatiketa, lehen eta azken bat bi poddiviziona for banatzen ditu. Horietako bakoitzak juega a 10 baino gehiago taldeek, lehen egindako denboraldiko lehen erdian mahai orokorrean, eta azkenean bi zatitan banatu da. Ez zatiketa txikiagoa hegan nahian - txapelketan aldeko borrokan, eta bigarrenean denboraldiko bigarren zatia realización lehen erdian. Izan ere interesgarri bat da goi zatiketa 1982tik, klubak bi bakarrik irabazi hori - ". Mohun Bagan" "Ekialdeko Bengala" eta