Kirol eta FitnessFutbola

Eremin Mihail Vasilevich - CSKA atezaina. Biografia SESB txapelduna

Zoritxarrez, orain arte, Errusiako jokalari ez dira nahikoa indartsu eta goi-end, ez dira Europako txapelketetan eskaria, eta, beraz, talentu gazte oro kirol honen zaleentzat arreta itxi azpian jaitsierak. Gauza bera a atezain gazteak Mihailom Ereminym, eta horrek asko zirudien Lva Yashina handia oinordeko aurkeztea gertatu zen. Baina zer jokalaria honen patua? Zoritxarrez, oso triste zegoen.

Eremin Mikhail autoa oso gaztetatik hasi istripu batean hil zen, beraz, ez zuen lortu futbolean altuera handia lortzeko, baina horren aurrean etorkizunean sinestezina bat eskaintzen du. Ez baduzu laurogeiko hamarkadaren amaieran eta laurogeita hamarreko hasieran jokalari gazte honi buruz entzun, ondoren, artikulu hau irakurri beharko zenuke. talentu atezaina honetan, izan zen besterik bere talentua erakusteko denean patu gaiztoak bat zuen gainditu hasieratik buruzko informazioa dauka. Eremin Mikhail geratu betiko die gogor CSKA Mosku eta Errusiako futbol zale bihotzak bizi.

gazteen karrera

Eremin Mihail Vasilevich 1968ko ekainaren 17an jaio zen Zelenograd hirian. Gaztetatik mutila hasi futbolean jolasten eta bertako Gazte hezi zen, baina nahiko azkar bere SCOUTS hiriburutik nabaritu. Ondorioz, Michael eskaini nahi Zelenograd batetik bestera mugitzeko Mosku, non zuen dagoeneko ikusi zuen puntako klub bat CSKA SESB da. Jakina, Eremin pozik zegoen, garapen honekin fina zen. Noiz burua aurkitu zuen Moskuko Kirol Eskola, bertan CSKA babespean dago saiatu den guztia ikusi behar duela erakusteko eta bere talentua eta etorkizun handiko atezaina, nor mirariak lan egin dezake etorkizunean aitortzen. Eremin Mikhail performance bikaina du, baina ez aldi berean bere ametsa. zen goian modu oso gogor bat egin zuen.

CSKA unetan goiz karrera: 1986

Eremin Mihail Vasilevich - Sobietar kirol kondaira bat, baina izan zen ez da berehala. Noiz zituela 1986an, hemezortzi urte hasi zen, garai kontratu profesionala sinatu behar da. duten adingabeak dira jokalari guztiak, klubaren gazteria kontratua oinarrituta sistema daude. jokalari bat klubaren sisteman ikasten baieztatu zuen, baina ez da oraindik profesionala haren zati bat. Noiz bihurtzen zuen 18, klubaren talentu atleta, gogor lan egiten, frogatu bera bada ala ondo erabakitzen. kudeaketan erabakitzen badu jokalari hori sustapena merezi, orduan zuen soldata nagusietako bat eta aukera burua erakusteko Team kontratu profesionala eskaintzen da.

Zelenograd mutil saiatu zen onena, beraz, sinatu, zuen amets, baina muinean leku bat ez du oraindik dirdira. Denek ikusi talentu atleta, baina inork ez zen oso gazte eta ezezagun posizioak garrantzitsuena edonork Player bat jarri dugu. Beraz, beraien CSKA Eremin Mihail Vasilevich emanaldiak hasi, hartu non bere lehen denboraldian, eman zituen hamar partidetan maila gorenean. Badirudi denbora da aldaketa, baina ez litzateke. club kudeaketa ez zuen uste du gazte jokalari prest taldearen atezain nagusia bihurtu da.

Bigarren denboraldia bikoiztuak: 1987

Pertsona orok daki Michael Eremin hori - CSKA atezaina, nor legenda bihurtu zen. Baina 1987an, mutiko 19 urteko honetan, nork ez du joko bakar bat jokatu zuen lehen taldea buruz, ezinezkoa izan zen hau esatea. Bere bigarren denboraldian, Mike dagoeneko taldean CSKA bigarren atezaina nagusia bihurtu da eta hasi zen maizago jolasteko, baina nagusiak bere taldeak ere, oraindik ez da etorri gertu.

Jakina, atezaina ez da gainditu onerako, hain zen bidali zion beste nabarmenak Sobietar club Mosku "Spartak" erabaki zuen. Ez dago erdi pasatzeko denboraldia, eta horren ondoren nahi CSKA itzultzeko izan zen izan zuen. Beraz, bihurtzen da Mikhail Eremin, CSKA atezaina, horren atezaina izan zen "Spartacus". Baina zer itxaroten zion klubaren berrian?

eta "Spartacus" trantsizio: 1988

Eremin Mihail, Athletic bizitza izan da CSKA Mosku lotuta, aurkitu berak ingurumena erabat berri batean. Zorionez, ez zuen beste hiri mugitu, eta "Spartacus" da ere Mosku klub batean. Jakina, inork ez zuen espero duela leku 20 urteko mutil esku utzi core taldearen atean leku berri. Eremin berriro bikoiztu atezaina izan zen, baina emaitzak askoz hobeak dira.

Hamar partiduak "Spartacus" in, zortzi partidak CSKA baino bolak hiru aldiz gutxiago galdu zuen. Moskuko club liderrak ikusi atezaina nahiko indartsu eta itxaropentsua da, beraz, 1988ko urrian Eremin bere lehen partida ofiziala jokatu. SESB Futbol Federazioak "Torpedo" Neftchi aurkako Kopa partida bat izan zen. Misha etorri off bankuaren bigarren zatian, eta ez zuen gol bakar bat galdu. Partidaren Moskuko "Spartak" porrota amaitu zen, baina talentu gazteak inspirazio iturri izan zen.

Horrela hasi zen Sobietar aipagarrienak atezainek gaztea, bere izena Eremin Mihail zen bat eratzea. Futbol hau jenio atezaina negozioaren karrera besterik zen, hasi eta askok etorkizun handia iragarri dute.

in "Spartacus" egonaldiaren amaiera: 1989

Eremin Mihail, argazkiak horietatik agertu kirol Sobietar Batasunaren edizioak askotan, bi gainerako URSS Futbol Federazioaren Kopa partiduak ere hasi dira dagoeneko jokatu du osoko 90 minutu, Lituaniako atezaina Gintaras Stauce ordezkatuz. Lehenengo partidua, Moskuko "Torpedo" izan zen, eta ez zen gehien Michael atsegina da. Dagoeneko 22 minutu on "Spartacus" ate-zigorra duten atleta ezin islatzen da markagailuarekin, eta 57 minutu batean bigarren gola lortu zuen. Ondorioz, "Spartacus" galdu 1: 2, baina bigarren Joko aktibatuta Eremina askoz gehiago arrakastatsua.

Mosku "Dynamo" konfrontazio batean atezain gazteak bere alde onena erakutsi eta ez zuen gol bakar bat galdu, bere taldekideekin kudeatzen duena bitartean. "Spartacus" epe espero garaipena. Joko honek Eremina "Spartacus" egiteko azkena izan zen, izan zen bere ama-club CSKA garaile bueltan zain delako.

The return CSKA: 1989

1989ko udaberrian atezaina gazteak euren etxeko taldeak kokalekua itzuli zenean, han agurtu oso warmly. Eta kirol dagokionez aurrerapen Argi. Mikhail Eremin, zeinen biografia CSKA garatzen dagoen ez dute modurik onena izan da, berehala irabazi leku bat oinarrian. Eta hau aukera talentu jokalari arrakasta baino gehiago iraun du. 18 partidak jokatu zuen, haber lehen bost partidetan koa, berriz, zero.

Lehen aldiz galdu zuen "Kairat" Alma-Ata-tik jokoa da, eta bertan CSKA galduta bakarrik 1: 2. Baina, nahiz eta atezaina berria errendimendua arrakasta ez zuen klubaren lagunduko 1989an to SESB Txapelketaren podiumean igotzeko. Gauza bera gertatzen da SESB Kopan, eta bertan denbora luzez klubaren eta konfiantzaz arrakasta joan, bere bidean, "Kapaz", "Falcon" eta "Dnepr" on larri doa. Baina partidan zehar Volgograd "Rotor" rekin erabakigarria izan zen.

The larria konfrontazio Muscovites oraindik galduta 2: 3, aireratzen dagoeneko 1/8 finala. Nahiz Korneev duenean lehenengo helburua, hiru baloiaren erantzunak eta 84 minutu Broshin ezin izan du egoera salbatzeko bigarren helburua, eta jarraian. Edonola ere, alde onena erakutsi du bere burua Mikhail Eremin: 22 Ligako jokoak helburuak hamar galduak ditu. Baina Kopa kasuan, ez zuen modurik onena joan, eta lau partidak ere atera zuen baloia net zazpi aldiz batetik (ia erdiak dituzten atleta galduak "Rotor" azken partidan). Hurrengo denboraldian izan zen, ia Eremina izar bat, eta talde osoa da.

txapelketan borroka: 1990

Jakina, leku honen antzeko joko bat atezaina nagusia berehala lortu Mikhail Eremin. CSKA aurkitu beren jenio, eta orain klubaren espero zuen ez zuela luze nor ospatuko da atean pentsatzen. 15 partidetan denboraldi berrian Eremin 13 golak, eta horrek emaitza oso ona izan zen galduak. CSKA fared apur bat hobea bada, klubaren txapelketa irabazteko daiteke. Michael lehen titulua izango litzateke, baina CSKA amaitu izenburua lasterketa bigarren leku bakarra da.

merezi Cup CSKA "Rotor" betetzen du partida interesgarri bat egoten da. Izan ere, CSKA hori iazko Kopan porrot mendekua hartu ahal izan da interesgarria. 0 esker, hein batean, izan ere, Eremin hori ederto bere lehen bere ibilbidean zigorra honetara: CSKA 1 puntu eman irabazi.

SESB Kopan bezala, ez Eremin asko lagundu zuen bere taldekideekin finalerdietan, non, zoritxarrez, club galdu du Kiev "Dynamo" 2 puntu eman iristeko: 4. Horrela, 1990 CSKA Mosku, urteko "beti bigarren" izan da lelopean. Baina hau ez da amaiera, baita hurrengo urtean, armada taldeak sinestezina emaitzak lortzeko gai izan ziren.

Gazteen Europako Txapelketan 1990

CSKA arrakasta kontuan hartuta 1991ean baino lehen, beharrezkoa da atentzioa Izan ere, garai hartan atezain 21 urteko oraindik koloreak eta gazteen SESB futbol selekzioak defendatzen zen eta, elkarrekin duten beste talentu gazte taldeak ekarri izan garaipena Gazteen Europako txapelketak 1990ean ere. nabarmenak lorpen bat izan zen, geroztik Selekzio nagusiak ez du garaikurra nagusietako bat irabazi 1960an geroztik. Beraz, nahiz eta gazteen Txapelketa garaipena at eman itxaropen talentu gazteen belaunaldi hori hazi eta berriak, taldeak ahaltsuagoa ardatza bihurtu. Hala ere, lorpen hau da, oraindik zer Eremin 1991an lortu zen, Phenomenal ondorioz zelako aurretik pales.

Arrakasta Guztira, 1991

1991. urtean, atezain gazteak oraindik CSKA nagusiak mantendu, beraz, segurtasunez esan dezakegu atleta klubaren izan zen, azkenik, gai txapelketan lortzeko borrokan zaila den asko ekarri du. Eremin CSKA oinarrituta kudeatzen du ia denbora ez ez galtzeko. Salbuespena club ohia atezaina Mosku "Spartak", non Michael bi erantzunik helburuak galdutako partida izan zen. Baina bestela atezainak berak, eta talde osoa primeran aritu.

June 19, 1991 da zen Mikhail Eremin hori ezaguna - SESB txapelduna. Orduan Kiev "Dynamo" multzo txapelketan, izan zen CSKA utzi puntu batekin produktiboa zozketan hori. Baina hori ez da beharrezkoa dela, esan behar dugu kontuan hartzen aurten bada Michael CSKA guztiak. Izan ere, txapelketan garaipena ez zen bakarra - armada club kudeatzen ditu, beste garaikur nagusien, SESB Kopa irabazteko.

Minsk "Dynamo" - final ¼ Athleticek aurkari oso gogorra ezagutu. Baina emaitza harrigarria izan zen - CSKA, eta bertan hazten dira, Minsk egoiliarren 4 puntu eman garaitu: 1, eta Eremin Partidu honetan ez zuen galdu pilota bakar bat. Bere lekua izan zen erreserban atezaina Guteyev, ez zen prestigioa helburua CSKA helburua da. finalerdian aurkariak are gehiago terrible zen - Moskuko club "Lokomotiv", eta horrek garai hartan SESB osoan indartsuena bat jotzen zen zen.

Berriz ere CSKA erakutsi duten 1991 da, besterik gabe, behartuta armada bihurtzeko. Hiru erantzunik helburuak ziren eta "LOCOMOTIVO" atean gola, eta klubaren Eremina finala, non Mosku "Torpedo" zuen zain joan zen. Amaierako partidua, que tuvo lugar June 23, 1991, aktibatuta dagoen armada ez da erraza eta sinplea da aurreko bi izan. Lehen erdian goalless zen, baina 43 minutu Tishkov CSKA aldagela gela gola sartzen. Eta erdi bada, eta azkenean, partidaren emaitza desberdinak izan zitekeen. Baina 45 minutu on Korneev berdintzea, eta bigarren zatian arbel garbi batekin hasi zen. Korneev bere 67 minutuko arrakasta errepikatzen, baina 75. the Tishkov berean, berriro markagailuan: status quo berreskuratzeko. 80 minutu bakarrik Sergeev ekarri hamar minutu amaitu aurretik bere taldea aurretik, CSKA Kopan garaipena eskaini zen.

Egun hau oso zoriontsu izateko, CSKA txapelduna bikoitzean, garaikurrak bi irabazi luzatutako delako. Baina pozik gertaera arratsaldean geroago gertatu istilurik bat ilundu zen.

Selekzio Emanaldiak

zer egun zen 23 marred 1991ko ekainaren buruz hitz egiten dugu aurretik, beharrezkoa da emanaldiak Eremina Selekzio begiratu. Dagoeneko ezagutzen duzu Europako Gazteen Txapelketa irabazi zuen, baina ezin izan zuen SESB talde nagusia zerbait lortzeko bada. Zoritxarrez, atleta gazteegia zen, beraz, ezin izan dut atezainek ere ikusgarria lehian. bere ibilbide laburra zehar, Michael igaro lagunarteko partiduak bakarrik bi Selekzio kamiseta batean.

Abuztua 1990 amaieran lehen zen - URSS taldeak Errumaniako taldearekin betetzen denean. Eremin, garai hartan 22 urte besterik, hasierako hamaikakoa izan zen. Baina 13 minutu on eta jokaldi Michael penalti bat, hau da ziur aski konturatu Lacatus zen. SESB nazionala denbora luzez taldeak ere iritsi nahian, baina inoiz ez zen gai den - Izan ere, 64 minutuan Eremin baloia bigarren galdutako dagoeneko Lupescu bakarrik ekarri zuen. Bakarrik 71 minutuko Mickle a errumaniera atezaina estela ateak jo daiteke. Partidaren URSS nazionala markagailuan 1 taldeak porrota amaitu: 2.

Bigarren, eta joko aukera bat parte Eremin hartu izan dute ospatu bereko urrian 1990. Ondoren etsaia taldea Israelek zen. Michael bankuaren, non ikusitako hirugarren minutuko Juran Israelgo taldearen aurka lortu zuen lehen gola partida hasi eta 19an arrakasta indartu Litovchenko. 70 minutuko Eremin etorri off bankuaren, partida Cherchesovu atea zutik gainerako ahalbidetuz, eta hogei minutu geroago, atea itxita eusten ari zen. 80 minutuan gol hirugarren gola, egilearen horietatik zen berriro Juran, eta bigarrena (azken) Eremina Selekzio asmotan arrakastatsua izan zen. Zoritxarrez, hirugarren aldiz kamiseta URSS taldeak jokalari gazte bat janztea ez zen hots.

tragikoa heriotza

June XVII 1991 Mikhail Eremin, lorpenak garai hartan oso urriak ziren oraindik, bere hogeita hirugarren urtebetetzea ospatzen. SESB txapeldun berria - Bi egun geroago, to the Kiev "Dynamo", eta horren ondoren CSKA dela jakin zenean jolastu izan zuen. Oraingoan kluba kudeatzen urrea, ez zilarrezko domina irabazi izan zen, aurreko urtean bezala. A Mosku "Torpedo" SESB Kopa finalean jipoitu beste lau egun ondoren. club osoan benetako garaipen bat izan zen, eta, bereziki, atezain gazteak dira. Eta ospakizuna oso luzea ez ziren ia berehala eten bada dolua izango litzateke.

Ekainak 24 Michael, bere autoa etxean Lagun irabazi sinestezina CSKA Mosku SESB Kopan ondoren batera. Dena fina zen, Eremin bidaiarien egoitza izan zen, bere lagun gidatzeko zen bitartean. Ez zen arazorik seinaleak, baina bat-batean auto lehertu nekatzen. Gidariaren galdutako kontrola, autoa da oncoming erreia, eta han autobusa, eta horrek bere karrera itxaropentsua Mikhail Eremin amaitu terrible talka izan zen sartu emana.

Auto istripu zoritxarrez kenduko zion futbol big etorkizuna ez bakarrik handia baina baita bizitza. Michael erietxean, geratu koman zuen buruzko aste bat eraman zen, eta ondoren bere lesioak ekainak 30, 1991 hil zen. Medikuak du hori biziraupen aukerak berarentzat, tamalez, ez zen - lesioak gehiegi larriak izan ziren.