Kirol eta FitnessTenis

Olga Govortsova: biografia eta tenis karrera

tenis lehenengo aipamena 11an mendean aurkitu. e., zer zen orduan oraindik aspertzeko tenis modernoaren zerikusi handirik. pilotak, sareak, erraketak: Ondoren tenis haien ezaugarri modernoak izan. Baina edozein kirol, da eboluzioaren prozesuan bertan eskuratu du hori guztia da presente dago gaur. Tennis ospea eta zabalduago irabazten munduko txoko guztietan. Eta 1896an, Udako Olinpiar Jokoak, kirola lehiaketa programan izan zen. Gaur munduko aurreratuenak kirol, eta horrek, noski, bere heroiak bat da. Adibidez, Monica Seles, Maria Sharapova, Steffi Graf - kirolarientzat Dagoeneko eginda izen bat bere burua, eta mundu osoan zehar bezala ezagutzen dira. Gavrilova Darya, Govortsova Olga eta Belinda Bencic: Baina ez du euren arbasoen, eta gaur egungo gazteen atzean Lag. Gaurkoan xehetasun gehiago Belarusian atleta Olga Govortsova arituko gara.

haurtzaro

Pinsk bizi direnek (SESB, gaur egun, Bielorrusia) Govortsova familia abuztuaren 23, 1988 gertatu joyous gertaera: alaba Olga jaio zen. guraso, Olga, Tatiana eta Andrew baterako, familian alaba bakarra da, baina baita bi seme dituzte - Alexander eta Ilya. Gurasoek zaindu neska eta 6 urtetik erabaki bere ekartzea kirola egiteko. Bere aukera tenis erori zen - beraz dute, eta jakin gabe, bere alaba patua zehaztu.

gazteria

Dagoeneko 14 urte zituela Olga den torneo profesionala batean hitz egiten hasi zen. Horietako lehena nazioarteko ITF Txapelketa izan zen. parte hartzen urte berean lehiaketa honetan After Govortsova Olga Orange Bowl irabazlea bihurtu zen. Hau zen ITF Txapelketa lehen garaipenaren Doble batean eta jarraian, Ramat Hasharon (Israel) ospatu zen. Govortsova Olga tandem jokatu Victoria Azarenka. Txapelketa berean Olga alta bakar baten azken fasean doa. Hurrengo urtean, bikotea Azarenka-Govortsova Wimbledon irabazi zuen.

helduen karrera

2007 By, tenis munduan hasi zen izen bat Govortsova Olga gisa ospea irabazteko. Neskak Tennis gero bizitzako mugarri bat, eta Belarusian atleta izan zen, hainbat torneo handi irabazi zuen gazte, heldu tenisa karrera bat erdiestea erabaki.

2007an, Olga, singles garaipena the ITF Txapelketa tan esker goi-50 tenis kategoria bakar batean jokalari onenak sartzen da.

2008an, Olga WTA txapelketa iritsi da. Finalerdia svol 18an sailkapenean Israelgo Shahar Peer batera Govortsova. Belarusian Israelgo batekin aurre egiteko, eta finalera iritsi zen, baina han Olga etsita. Garaipena bere Lindsay Davenport urrun. Aste batzuk geroago Olga Govortsova parte hartu WTA ere bikoizten Txapelketa, Charleston ospatzen. Bere pare bat orduan errumaniera atleta Edina Gallovits zen. Rennes Stubbs eta aurreratua finalerdietan - 1/4 Edina Olga eta Kveta Peschke pare bat irabazi zuen. 1/2 final ekarri duo Govortsova-Gallovits Cara Black pare batekin - Liezel Huber. lehiaketa honetan, zorte Belarusian-errumaniera taldearen alde izan zen. finalean, Olga Govortsova nire laguna Katarina Srebotnik eta Ai Sugiyama galdu.

lau aste igaro ondoren, for Olga Govortsova hartu WTA txapelketa bikoizten. Enpresa Belarusian American Jill Kraybs eurokoa. Bikotea iritsi da finalera, eta irabazi.

By Pekingo Olinpiar Olga Govortsova hartu 35. postua munduko rankingean. singleak ere Olga inimitable Lasai Uilyams lehen txandan galdu. Doble batean Bielorrusia bikotea Govortsova-Kustova bigarren txandan iritsi, Ukrainian-arreba Bondarenko galdu.

final torneo

Urtean 2009 Govortsova bikoitzak WTA alta garaikurrak aberatsa izan da. Guangzhou eta Tashkent Olga txapelketa bat irabazi 2 Championships WTA. singles final lehiaketan Kremlin Cup izan zen 2009, non finalera iritsi, Olga Gvortsova Italiako batetik atleta galdu in Francheske Skyavone.

2010 bitarteko epean, 2015 aldera, Olga WTA babestutako txapelketa bat finala baino bi aldiz iritsi da. Bere emaitzarik onena denbora honetan zehar singles 4an Txapelketa "Grand Slam", izan zen Wimbledon ospatu txandan askatzea zen. Txapelketa honetarako Belarusian polit bat egin dute mundu singles rankingean lekuan 122-garren batera.

epe horretan bikoitzak, 8 torneo WTA irabazi zuen. Eta 5 aldiz gehiago Govortsova bikote bat finalera iritsi. 2010ean, garaipena Open Txinako Txapelketan irabazi zuen. Govortsova laguna Txinako Chuan Tszyazhun zen. 2011an, Olga hartu 24an mundu bikoitzak ranking. Lorpen hau, bere ibilbideko onena izan zen. Era berean, aurten, Bielorrusiako taldean, barne Govortsova, Bigarren Mundu Fed Cup taldean irteera gogoratzen dut. Hala ere, hurrengo urtean taldeak bere lidergoa galdu. 2015 urtean, Azarenka Govortsova bikote bat, play-off Japoniako bikotea irabazi irabazi du bere taldea itzuli markagailuan.

Bizitza pertsonala eta vnesportivnaya

Olga Govortsova tenis gimnasia artistikoan diharduten batera haurtzaroan ere. Baina aukera baten aurrean, tenisa, nahiago dut. Denbora entrenatzaile luzez, Olga Ilia anaia zen.

Izatea erakargarriak Govortsova argazki kimuak asko parte hartzen. ez da profesionala tenis karrera bada, moda aldizkarietan zitekeen zalantzarik bere azal titular egon: ". Model Olga Govortsova" the galeriak batean kirolariak eder eta talentu handiko argazkiak merezita tenis tematiko daude. Olga - honek edertasuna eta athletic talentua izaki hauskor batean dago.