Berriak eta GizarteaOspetsu

Larisa Ilchenko: biografia eta karrera

Ilchenko Larisa Dmitrievna - mitikoaren Russian igerilari. gehien apaindu eta herri Errusiar Federazioko kirolari bat da.

Larisa Ilchenko: biografia

Legendary igerilari 1988ko udazkenean Volgograd hirian jaio zen. Gaztetatik argi zegoen zuen atleta bat izango litzateke, hazi zuen umea oso aktiboa delako. etorkizuneko Olinpiar txapelduna dagoeneko lau urte ere gurasoak eta eman bere bainu bat. Gerora Larisa Ilchenko, igeriketa eta horretarako, bizitzaren zentzua izan zen, kirol eskola, non lehenengo entrenatzaile Ivanov Aleksandr izango zuen ikasi.

2003an, neska kirol lehiaketa bidaliko eta bere lehen saria handiak irabazi du. Urte berean, Juniors artean bihurtuz party Errusiako txapelketan eta, gainera, domina batzuk irabazi ez.

Hamalau urterekin neska da dagoeneko kirol master, igerilari potentziala dagoela adieraziz. Bi urte geroago, hamasei bakarra izan zen, nazioarteko klaseko kirol master bihurtuz eta Munduko Kopa irabazi Dubaiko. Da, oro har onartutako garaipena honen ondoren izan zela, hasi zuen bere ibilbide profesionala neska. Izan ere, pixka bat lehenago hasi zen.

Lanbide karrera

2004an, Larisa Ilchenko argazkiak bertan artikuluan ikus daiteke, jasotako urrezko domina bat errelea garaipena txapelketa nazionala at. Geroago, errusiera txapeldun titulua aurkeztu beharko da ur irekietan igeriketa ere.

2005ean, igerilari berriro ongi Errusiako txapelketetan parte hartzen du, baina World Cup Montrealen garaipena bihurtzeko lorpen nagusia.

Gutxik espero da, baina 2006an aktibatuta oso arrakastatsua Ilchenko da. bi urrezko domina irabazi munduan Napolin txapelketetan ahal izan zen. Irabazi brontzezko domina Hungariako Europako Txapelketan, urrezko jabea Errusiako txapelketan bihurtu lortu zuen. 2006an beste lorpen - onena atleta igerilari ur irekietan planeta bihurtuz. Hurrengo bi urteetan sari hau berriro jasoko du.

2007an Larisa Ilchenko irabazi berriro World Championships at Melbourne eta bi urrezko besterik irabazi: lehen - bost kilometro, bigarrena distantzia bat - hamar kilometroko distantzia batean. Herrialdeko txapelketan behin berriro irabazi gutxi barru urrezko domina eta brontzezko bat.

2008 urtea oso lanpetuta kirolari gazteentzat, batez ere Beijing olinpiadak izango dira. Olinpiar Jokoak hogei urtekoa gain, bi urrezko domina irabazi du World Sevillan Txapelketan, txapelketa nazionala at zilarrezko domina bat eta Munduko Kopako urrezko hartan.

olinpiadak

Larissa lehiaketa momentuan hogei urte besterik ez zituela izan zen. Ondoren Ilchenko munduko igerilari indartsuena bat izan zen. Bere performance Emandako azken urteotan, izan da ur luze garaipena contenders nagusietako bat izan zen. Azkenean zer gertatu zen, hamar kilometroko distantzia bat ere Larissa urrezko domina irabazi zuen. saria jaso ondoren, lehen errusiar atleta nork zuen bihurtu zen.

Friendship Ordena - portaera arrakastatsua olinpiadak Ilchenko egoera saria irabazi zuen.

Uda partidak ondoren errusiar nabigazioaren kondaira bizi bat bihurtu zen. Gutxik kudeatzen altuerak horiek, igerilari irabazi hogei urte lortzeko.

Merezi duten hurrengo urteko atleta berriro munduko txapelketa joan zen egoten, baina lortu du bakarrik zilarrezko irabazteko. Munduko txapelketa Erroman ospatu zen.

atleta mitikoaren bizitza pertsonala

2012an, Larisa Ilchenko ezkondu igerilari Sergei Perunina. Sergey zilarra irabazi du munduko txapelketa 2010 eta urrez Budapest continental lehiaketan. Bi gazteak ezagutu zituen elkarrengandik bederatzi urte geroztik, baina inoiz susmatzen bere patua hori konektatu daiteke.

2009an, kirolariak hasi mendekoa, eta iraun zuen 2012. urterarte zen ezkontzaren legeztatzeko erabaki zen. solemne Ekitaldia du uda bukaeran. Berehala ezkontza ondoren, kirolariak Dominikar Errepublika bidaia bat egin zuten. Bidaia lagunak opari bat da, eta horrek Larisa gogoratzen fondly egun hau izan zen.

ezkontza, Larisa Ilchenko jaiotza-alaba bat ondoren. Girl izeneko Mary, eta igerilari familia batean lehen umea izan zen.

Familiak bere Volgograd bertako bizi da. Larisa eta Sergey konpromisoa atleta gazteak trebatzeko tokiko kirol-instalazio batean.

Sariak eta emakumezkoak kirolarien lorpenak

Bere adin gaztea izan arren, Larisa Ilchenko kudeatzen sari ugari irabazi. Bere bilduma da, ez lehiaketa domina bakarra, baina baita sari personal asko. kirol analista eta estatistikari askoren arabera, atleta arrakastatsuena XXI bat bihurtu zen.

Errusiako Federazioko historian zehar lortu du zortzi aldiz irabazi munduko txapelketa batean igerilari bakarra da. Agian zifra hori handitu beharko genuke, baina hogeita bi at, neska hasi zen osasun arazoak direla profesional mailan eszenikoen gelditzeko behartu beharrik. Hala ere, Ilchenko eman ia hemezortzi urte igeriketa, eta errespetua eta laudorio merezi da.

2008an txapeldun olinpikoa, Europako eta Munduko Txapelketan irabazle bat baino gehiago da: Igerilaria irabazle bat baino gehiago eta dominaren egoera lehiaketan maila da.

Estatuko sarien artean, aipatutako Friendship Agindua, Beijing ondoren lortutako nabarmendu daiteke.

Bere Larisa lorpen garrantzitsuena dio bere izena Txapelketa ur irekietan igeriketa hori izendatu zuten.

Ezin duzu, izan ere, neska hori 16 urte Errusiar Federazioko Kirol Master saritua izan zen izan zen ez ikusi.

Pertsonaren azalpen laburra

Larisa Ilchenko - osteko Sobietar Errusia historian arrakasta gehien igerilari bat. Karrera goiz hasi zen, baina lesioak delako eteteko behartu zuen. maitekorra amak eta emaztea da. klubaren CSKA funtzionatzeko zerrendatzen eta aldiro hiria, eskualde eta estatu mailen lehiaketa burutzen.

Zure arrakasta neska esker bere lehen entrenatzaile Aleksandru Ivanovu eta adierazten Zakharov Vladimir, nork bere egiten du lan, azken urte askotan.

ondorio

Oro har, hala nola, karrera bakarrik inbidia daiteke, guztiek ez zuen bere bizitza, Larissa Ilchenko egin ditu hogeita zortzi urte, besteak beste, arrakasta lortzen delako.

Olinpiar txapelduna ametsa da, egun batean, nire kabuz kirol eskolako bertan hazten benetako txapeldun ireki.

Legendary atleta milioika idolo, ez bakarrik bere Volgograd ama, baina baita mundu osoan ere. Larissa liburu bat, bere bizitza modu kontatu digu nahi du idatzi nahi du.